How can we improve SuperBetter?

So the forum appears to be completely broken on firefox

I use firefox as my main browser but cannot access the forums with it. The main forum page appears as one of those half-loaded webpages with everything in a single column and no graphics at all, and opening links to register on the forum or view any pages within it bring up a "peer's certificate has been revoked" secure connection failure.

I can access the site via chrome, but it might be an idea for you guys to troubleshoot the forum asap for firefox users.

75 votes
Vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    I agree to the terms of service
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    Vic MazonasVic Mazonas shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    9 comments

    Sign in
    Check!
    (thinking…)
    Reset
    or sign in with
    • facebook
    • google
      Password icon
      I agree to the terms of service
      Signed in as (Sign out)
      Submitting...
      • AshesashesAshesashes commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        Same bug here, I was worried that the community had already dried up and died before I showed, lol..

      • SeanSean commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I managed to get to the front page of the forum but the CSS is broken all I got was the unformatted mess of raw HTML. Any attempt to go anywere gets a warning saying the site's security certificate has been revoked. Have they been shut down or something?

      • Gemma HallGemma Hall commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        There is a way to access the forum through Firefox but it means disabling a security option on Firefox.

        (If you click Firefox > Options > Options. Click the advanced tab and then click on the small certificates tab, and then on verification button. A pop up will show and it will have two options, the top one that says to use the online certificate service status protocol to check the validation of certificates, if you remove the tick from that you can then load the forums).

        But it's really not right for users to have to disable normal SSL security to access the forums imo :s Hope they look into tweaking/fixing it.

      • AerickDaeAerickDae commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I also could use some help with this. Was looking to the forum for all sorts of things...but can't get there and I don't use Chrome...Firefox problems - please fix!

      • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I've got the same problem too with Firefox, appearing half loaded and not being able to open any pages. I've also just started using the site, so it'd be very nice to have access to the forums! Thank you.

      • AnonymousAnonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I've just started using this site yesterday. There are some things that are confusing, so being able to see the forum would help me. I cannot access it, also Firefox. It keeps rejecting my password and user name, and appears as Nathan describes.

      • Nathan SkyeNathan Skye commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I agree, this is a problem for me too. First the site fails to load at all with a secure connection error in Firefox, then when I change the url to http, it seems to load only the html without the stylesheets and everything looks broken and not-at-all usable.

      • MhMh commented  ·   ·  Flag as inappropriate

        I get a spam site from my ipad. Support is not helpful. I am new and would really like to look at the forums

      Feedback and Knowledge Base